vrijdag 28 mei 2010

Studio Light X-Mas

De inhoud van deze set is

- 10 groene kaarten met bijpassende enveloppen
- 10 rode kaarten met bijpassende enveloppen
- 5 pakjes foampads
- 4 flock sheets
- 6 A4 parelmoerkarton
- 30 stap voor stap knipvellen 15 verschillende knipvellen

Elk knipvel heeft minimaal 2 afbeeldingen zodat u in totaal voor minimaal 60 kaarten plaatjes heeft.
Flocksheets zijn afbeeldingen van velours. Heel zacht en heel mooi op bijvoorbeeld kaarten.
Hoe werkt u met de flocksheets Op de achterzijde staat een duidelijke beschrijving.De witte kleur van de afbeelding is de lijmlaag. U kunt aan de achtergrond zien, welke kleur uw plaatje zal aannemen. Ik vind het eenvoudiger om het plaatje dat u wilt gebruiken door de verpakking uit te knippen. Zo blijven de andere afbeeldingen goed beschermd. Knip het zo klein mogelijk uit, omdat u niet door het papier heen kunt kijken. Kras met een embossingpen of houten spatel goed over de achterkant. Haal de achterzijde heel voorzichtig omhoog en merkt u dat niet alles loslaat, wrijf er nogmaals over.

Pyramide kaart. Deze is ook op de film, www.hobbyoutlet.nl te zien
Deze kaart bestaat uit 3 vierkanten. Hoe groter het vierkant des te groter de pyramide.
Deze is 12x12cm. Score een lijn diagonaal over het vierkant en vouw het om. Doe dit ook bij de anderen. U lijmt ze op aan een zijde aaneen. Snij van een andere kleur 2 vierkanten die kleiner zijn. In dit geval 11 x 11cm. Snij deze diagonaal door en versier ze eerst. Plaats ze op 3 zijden van de pyramide. Maak een kleine driehoek met het midden open zodat u dit als afsluiting over de top plaatst. Deze kaart kan voor alle doeleinden gemaakt worden. Dat bepaalt de versiering die u erop brengt.
Veel plezier met deze set.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kaarten € 1.50 per stuk of 10 voor € 10.00

Al deze kaarten kun je bestellen door het nummer door te geven die u wilt hebben.  U kunt een mailtje sturen met de nummers die u wilt hebbe...